#life

Jobb/Rasktaktspromenadtur

Det blev inget stavpass idag. Istället har det blivit ett par 30-minuters promenader med Trulls istället. Nu på kvällskvisten så tog vi en jogg/rasktaktspromenadtur och ska nu avsluta det med något trevligt hälsoprogram på iPhonen. Tror det blir sit-ups ikväll.

Nu väntar 2st dubblade turer, både imorgon och på söndag. Sen ledig måndag. Jobb tisdag. Ledig onsdag. Jobb torsdag och sen en ledig helg med ett besök av självaste konungen.

På tisdag är det vägning igen. Det känns bra mycket mer lovande inför denna vägning än förra. Då jag gick upp 0.1 kg. Känner att träningen går bra. Matintaget går bättre men långt ifrån bra. Jag längtar verkligen tills jag får mindre poäng att äta.

Imorgon är jag ledig mellan 12-16. Eftersom Pia inte kommer vara hemma imorgon, hon ska gå Tavelsjöleden med kusin Jenny, så tar jag nog med mig stavarna och går uppe runt Nydalasjön istället för att åka hem. En nätt tur på 12km.

Jag mår bra!

2 kommentarer

  1. Svängbäng Älg

    Varför väntar du till du får mindre poäng att äta?! Det är väl bara att äta färre om du vill det? KARL

    • Andreas

      För att man ska äta sina poäng? Varför har dom annars räknat ut det. Äta för få är ju inte bra för då får inte kroppen i sig det den behöver. Typ som att du ska åka en väldigt lång sträcka med bilen men du tankar inte bilen full och tar dig så ledes inte ända fram. Typ. Eller?

Kommentera

© 2022 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑