#life

Ångestfylld träning

I förrgår. Dagen innan vägning så åt jag lite för mycket. Kände en sådan ångest så jag kastade på mig stavarna och gick som jag aldrig gått tidigare. Kämpade mig förbi en massa människor i min ångestattack.

När jag kom ner till älven och skulle upp för backen som har skördat fler liv än George W Bush, så försökte jag åter igen att hålla samma tempo upp för backen. Det gick riktigt bra. Inte alls lika trött som sist. Men då var det kanske 10 grader varmare. Nu var det en skön höstkyla.

Så jag bestämde mig för att gå ner och ta backen igen.

Som vanligt när man varit ute och tränat i friska luften så mår man fantastiskt bra när man kommit hem och fått duscha. Jag kände mig redo för vägningen.

Men en liten oro fanns fortfarande kvar. Jag har inte varit i närheten att få i mig alla mina poäng den här veckan heller. Och visst visade det sig på vågen. +0.1kg. Jag blev dock nöjd ändå för jag befarade att det skulle röra sig om mer.

Den här veckan ska jag satsa stenhårt på att få i mig alla mina poäng, träna och sätta 5% till nästa tisdag. Det är bara 4-5kg.

Borde gå.

1 kommentar

  1. Anders Nilsson

    Keep up da good work! Kör hårt!

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑