Igår när jag vaknade så vägde jag mig. Gick sen på toaletten och gjorde mina två behov där. Vägde mig igen direkt efteråt och hade då gått ner 1.2kg på bara toa-besöket 🙂

Hur som helst.

Snart är första veckan med Viktväktarna över och den har gått förträffligt bra. Har hållit lite koll på vågen, vilket man kanske inte ska göra, men det ser ut som att det går neråt i ett hyggligt tempo. Jag har varit lite dålig med träningen så jag skulle nog kunna göra mycket mer för viktraset.

Maten då.

Jo tack. Jag går aldrig hungrig. Pia och jag pratade om det häromdagen. Enda gången jag har varit så där riktigt hungrig var i torsdagsmorse innan frukost. Vilket känns fantastiskt. Äter ju mindre portioner men oftare. Mellanmål osv.

Om jag bara tänker tillbaka en vecka så åt man ju inte fören man var riktigt jäkla hungrig. Och vilka portioner man tryckte i sig då. Somnade i soffan för man var så mätt.

Jag tror att detta kommer att bli riktigt bra tillslut. Bara vi kommer igång med lite träning också.