#life

66 Propoints och 100 push-ups

Invägning på Viktväktarna. Var väl inte direkt någon chock när jag kom dit. Chocken kom senare. 66 poäng per dag skulle jag äta! Men nu när vi varit hemma några dagar och ätit så upptäcker jag att det inte är så svårt att äta dom poängen. Jag måste dock försöka äta mer till frukost så jag inte behöver panika på kvällen för att jag saknar 20 poäng som det blev idag. Att äta ett stort kvällsfika för att få ihop poängen är ju inte heller bra.

Sen måste jag få be att ventilera lite. Appen 100 push-ups på iPhonen är en jädra mördar-app! Jag har ju kört nu i 3 veckor snart, på knäna. Och det är jobbigt nu. Åt helvete jobbigt 🙂 Idag gjorde jag följande rep. 14-19-14-14-25. Nästa gång jag kör så ska jag köra 16-21-15-15-21. Sista repen så ska man alltså göra minst 21. Dagens rep skulle jag göra 19 minst på sista rundan. Men klarade då 6st till. Men grannen måste ha trott att jag/vi höll på med något annat. Som jag lät. Funderar på att köra 3:e veckan ut och sen nollställa räkneverket och börja om från början, fast då göra riktiga armhävningar.

Så.

Bjuder på ett par bilder från nya kameran så här innan jag avslutar dagens ventilation.

4 kommentarer

 1. Svängis

  Ät en pizza till frukost ba så löser det sig!

 2. Jorban

  Hur mkt stod vågen på vid invägning?

 3. Mia H

  Bra jobbat hörru! Tips: Starta alltid med armhävningar på fötterna, gör så många du orkar och fortsätt till slutet på knäna. Har läst nånstans att man får ut mest då;-) Innan sommaren klarade jag kanske 3 men nu har jag nån gång klarat 20!

 4. Andreas

  Hur mycket vågen visade låter vi vara osagt 🙂 Den var iallafall inte direkt tillfredställande. Men det visste jag redan.

  Ang. armhävningarna så ska jag nog nollställa programmet och börja om från början. Fast då med riktiga.

Kommentera

© 2022 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑