#life

Från Solrosvägen med kärlek

Har startat en liten fotoblogg tillsammans med Pia. Där, ja. Alla mer eller mindre intressanta bilder kommer dyka upp. Får se hur jag ska bygga upp den för som det är nu så kommer den nog bli ganska seg att ladda med så mycket som skall laddas på första sidan. Kanske att man gör ett litet blogginlägg om vad vi har gjort och sen en länk till en ny sida med bilderna på.

From Sunflower Street with Love

Idag 17:00 kommer Pia och jag att sitta på Teg i Viktväktarnas lokaler. Båda har varit med där tidigare och det har ju funkat. Mer eller mindre bra för mig men neråt gick det ju i alla fall. Men då var jag ung och dum och trodde att jag kunde leva på en pizza om dagen. Då hade jag ju fått i mig mina poäng. Ung och dum.

Efter det blir det hundhämtning och kaffe i Hissjö innan det bär av till Solrosvägen igen för första Viktväktarmåltiden 🙂

Rapporterar väl kanske ikväll eller imorgon om kvällen.

På återseende.

1 kommentar

  1. Andreas

    Det har vi kort men vi fann inte det något roligt. Sen blev det dyrt.

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑