Idag har jag lite att göra innan bussen går mot jobbet 14:53. Har precis ätit en sen frukost och ska nu iväg och köpa en ny handjagare. Slog sönder den gamla i sann vrede förra veckan. Hjulet som håller höjden lossnade men jag försökte klippa klart. Efter en timmas slit så fick jag nog och vevade klipparen över huvudet och ner i marken. Man undrar lite vad grannen som såg mig tänkte.

Sen ska jag även köpa en USB-kabel till kameran så vi kan börja använda den igen istället gör att fota med iPhonen. Det blir ju ok bilder och filmer om det är bra ljus, men är det inte det så blir det ju som det blir.

Sen iväg och jobba i 5 timmar.

Men först ska jag dricka upp kaffet.

Såg precis en svenska som sprang 3000m hinder under EM. När 2 varv återstod så fick hon ett astmaanfall. Hur säger man till en spanjor att man har astma och behöver sin astmaspray. Samtidigt som man är bra trött efter att ha sprungit 2000m med hinder? Klurigt.