Wow. Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera bloggen under semestern. Ber om ursäkt för det 🙂

Mycket har vi gjort under sommaren so far. 1st förlovning, 1st, midsommarfirande, 2st bröllop, 2st möhippor, 2st svensexor, 1st nakenbad, 1st biltur till Skåne, 1st SJ-resa med allt vad det innebär.

Senare under kvällen eller imorgon ska jag gå igenom alla bilder och lägga upp de bästa.

Pia (the wife to be) och jag för nu diskussion om vad vi ska göra i höst. En fjällvandring vill vi göra och det lutar åt att vandra lite runt Hemavan eller Borgafjäll. Vi spånar fortfarande. Men något ska vi nog hitta på. Ev, blir det en liten tur till helgen också. Fast då efter någon led runt Umeå. Tavelsjöleden t.ex.

Har suttit och kikat lite på filmer från Kebnekaise på Youtube och jag blir mer och mer sugen hela tiden. Men det kommer väl så småningom 🙂 På den första svensexan träffade jag en kille som jobbat lite som guide uppe i Kebnekaise och senare under tillhörande bröllop så pratade vi lite om han skulle hänga på om vi i släkten skulle vandra upp och samtidigt agera lite guide. Han lät inte helt osugen..

Träning har jag väl inte direkt kommit igång med så här efter semestern. Något jag dock har börjat med är 100 push ups-appen på iPhonen. Jag kan ju inte riktigt göra så värst många vanliga armhävningar så jag kör just nu på knäna och sen när jag gjort de 6 veckorna så börjar jag om men då vanliga. Har precis påbörjat vecka 3.

Jag har även börjat med 200 sit-ups. Samma sak där. 6 veckor ska det ta tills man klarar av 200 sit-ups. Men det vettefan om jag kommer göra 🙂 Tror iofs inte att jag kommer klara av 100 push-ups heller om 3 veckor 🙂 Men det är ju bra träning för överkroppen iallafall 🙂

Ska ta och komma igång igen med allt annat jag vill göra. Långpromenader, cykelturer och lite lättare joggning.

Hur som. Håll till godo 🙂 Imorgon kommer det med största säkerhet lite bilder.