#life

Nyförlovad

Skippade som sagt pulvret. Och nu, så här mitt i semester, börjar vi om. Tänker om.

Friade till Pia på midsommardagen och då gick väl startsignalen för ett hälsosammare liv. Ingen av oss vill ju vara knubbisar på bröllopet 🙂 Vi tänker på portioner och vi rör på oss.

Pia har fått sin egna tränare i sin svägerska och jag har fått min egna tränare i min svåger. Peppe. Vi har bara varit ute en gång än så länge men han var bra för mig.

Jag ska även starta 100 push ups. Thank god for iPhone 🙂

Under senaste svensexan med tillhörande bröllop så har jag träffat och pratat med en kille som jobbat lite som guide på bland annat Kebnekaise. Har pratat med några i släkten och vi ska dra iväg. Om det blir denna höst eller nästa sommar/höst vet vi inte ännu. Men han kommer att följa med som vår privata guide. Om han inte ångrat sig 🙂

Nu kör vi hårt.

På återseende.

1 kommentar

  1. Limpan

    Åh, Grattis fina ni!

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑