#life

Cyklat cykel!

Så. För första gången sen kanske början av gymnasiet äger jag en cykel! Och tänk så roligt det är.

Jag köpte ingen Trek utan Coop hade något erbjudande på billiga cyklar. Så vi lånade svärfars Medmera-kort och åkte och köpte oss 2st. Min tanke var att med den vikt jag har är det dumt att köpa en dyr cykel just nu. Dumt att slita så mycket på den med vikten. Istället köpa något billigt för att kunna åka på affären eller någon annan stans som man vanligtvis tar bilen till. Så får det bli en bättre, dyrare när jag vet att jag cyklar och tycker det är roligt.

Tog en premiärtur till ICA igår och oj, vad roligt det var. Men oj, vad ont i stjärten man fick!

Imorgon går jag på en pulverdiet. Jag har tänkt det att jag rör mig ganska mycket nu. Men matintaget är i stort sätt detsamma. Så jag ska köra pulver som en kickstart i 1 1/2 vecka för att hoppas på en lite krymt magsäck och sen försöka baxa in frukost och ev middag så småningom.

Nu är det dags att kliva upp ur sängen och rasta hunden.

Undra vart jag ska cykla idag. Kanske in till stan och köpa en cykeldator. En sån måste man ju ha!

3 kommentarer

 1. Svängt tillbaks

  Köp ingen cykeldator! Rekommenderar starkt en Garmin Forerunner istället, själv har jag en 305 men det finns flera modeller, både enklare och mer komplicerade. Du håller full koll på träningen, ser hur fort du cyklar och hur långt och laddar sedan över datan till Garmins träningsprogram och kan se var du cyklat och vilka hastigheter och höjdskillnader det var vid varje given tidpunkt. Dessutom pulsband så du hela tiden har koll på pulsen (finns iaf på 305:an, tror det finns en del modeller utan det också). Används lika lätt till löpning, gång eller skidåkning eller vad du vill!

  http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=76145

 2. Pierre Näsman

  Hej Andreas,
  Lite ont i baken får man alltid i början. Det går över jag lovar! När jag cyklade till Göteborg förra året efter bara fyra mils träning innan så kändes som jag hade ett hårdkokt ägg varje skinka efter första dagen då jag cyklade från Tyresö till Ödeshög tror jag det var…
  Ha det gott o kämpa på!
  Hälsningar Pierre

  • Andreas

   Haha. Ja. Jag vinklade sadeln lite idag så mer tyngd lades på den bredare delen av sadeln. Då gick det lite bättre faktiskt.

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑