#life

Då och nu

Då bodde jag i Östersund och jobbade som telefonförsäljare. Hade alltid en fridgemate i kylskåpet. Spelade World of Warcraft och tankade hem serier hela dagarna. Såg  bara dagsljuset när jag öppnade för att det blev för varmt i lägenheten. Beställde hemkörd pizza från Reveljen och åt chips och dip mest varje kväll. Förutom under den tiden då jag lyckades ta tag i saker och ting och gå ner lite i vikt.

Nu bor jag i Umeå och jobbar som personlig assistent och är jävligt bra på det. Har aldrig en fridgemate i kylskåpet. Eventuellt står där några folköl. Spelar sällan World of Warcraft och tankar väldigt sällan ner något ifrån internet. Äter väldigt sällan pizza, chips och dip. Har en hund som heter Trulls som ska ha sin motion på dagarna så dagsljus ser jag gott om. Försöker träna genom promenader, skidåkning eller en lättare springtur (så pass jag orkar). Har ett hus som måste skötas om, trädgård som måste planteras, gräsmatta som måste klippa samt en fantastisk baksida i söderläge.

Då festade jag var och varannan helg under sommaren. Fattar inte varför grannarna aldrig klagade eftersom det oftast var hos mig vi var. En gång kom det ner en same och sa att dom försökte få deras nyfödda att sova, men att det inte gick för vi var för högljuda. Helgen efter var han själv med och festade. Peter Pettersson spelade ”Jag är lapp och jag har mina renar” på datorn.

Nu dricker jag som mest en folköl till grillat en gång i månaden. Sist jag var riktigt berusad var förra sommaren i Trehörningsjö. Då sjöng vi och hade allmänt trevligt hela kvällen och natten. På morgonen efter var det ett jäkla liv. Vi hade visst inte skött oss enligt våra respektive.

Man kan ju tycka att om man är nykter i 11 månader och 30 dagar så gör det väl inte så mycket om man slår runt en kväll?

Jag kan väl konstatera att jag lever ett mycket bättre liv nu. Jag lever med en fantastisk människa, äger ett radhus och har hund. Har fantastiskt roligt och är aktiv på min fritid.

4 kommentarer

 1. SvängBängÄlg

  Nähhäddu! Nu ljuger du! ”Rösta på DAAAARIIIIINNN!!!” då? Var du nykter då eller? 🙂

  Sen kan man ju faktist både kröka ibland och ändå träna och vara aktiv. Se på mig t ex!

  • Andreas

   Ja jäklar. Den hade jag förträngt 🙂

   • Anders Nilsson

    Hahaha. Kan skriva under på att Andreas inte var alltför nykter när han gjorde det telefonsamtalet.

 2. Svängt tillbaks

  Funderar på att köpa en Fridgemate ikväll

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑