#life

Spårläggning och springturer

Oj. 12 maj senast jag skrev något blogginlägg. Jag lovar. Det ska bli ändring nu.

I dag tog Pia och jag en långtur i skogen tillsammans med vår hund, Trulls. Tanken var 45-60 minuters promenad efter en grusväg och efter det skulle Trulls få svalka av sig lite i sjön. Men det slutade med att vi gick över sten och hyggen. Spottade och la ut visitkort vi haft i armhålan för en annan hund som skulle få följa vårat spår senare.

Pias ena strumpa ligger utefter detta spår så vi hoppas dom hittar igen spåret 🙂

Jag har lagt mitt sikte på cykeln jag skrev om tidigare. Jag måste dock gå ner lite mer innan köp eftersom den har en maxviktsgräns 🙂

För övrigt så har jag börjat tagit kortare springturer för att få upp flåset och bättre på konditionen. Det har gått ganska bra. Jag springer i intervaller. Hur länge jag springer vet jag inte riktigt. Men jag tar sikte framför mig på ett träd eller liknande. När jag kommer fram till mitt mål och känner att jag pallar lite till så sätter jag ett nytt mål. När jag väl inte orkar springa längre så stannar jag inte och flåsar utan promenerar då i rask takt tills jag känner att jag kan springa lite igen. Och så repeterar jag samma sak igen.

Förhoppningsvis lär det ge resultat snart. Både i kondition och vikt.

På återseende.

1 kommentar

  1. Limpan

    Bra jobbat Andreas!

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑