#life

Dödstrött på foten

Jag kommer nog vinna pris som Sveriges minst aktiva bloggare på Blogg-Awards i år. Jag ska försöka skärpa mig. Men jag har inte haft så mycket att skriva om eftersom foten vägrar bli återställd. Denna blogg bygger ju på att jag ska kunna träna. Men imorgon ska jag försöka ta mig ut och gå med stavarna iallafall.

Pia ligger på sjukhuset för bortoperation av mjälten. Precis som Foppa fick göra. Han gjorde det visserligen akut. Men hon är på bättringsvägen och jag hoppas hon får komma hem snart!

Jag går även och funderar på om jag ska ta och skaffa mig en cykel snart. Det var flera år sen jag ägde en cykel sist och jag tycker det skulle vara riktigt roligt att äga en roligt bra cykel som man kan cykla på grusvägar och i skogen med. Kanske cykla till jobbet någon gång också. Bör ta en timma ungefär.

Ska forska vidare i det där med cykel!

Nu är det hockey.

Ma råkes!

3 kommentarer

 1. Svängbälg

  Rekommenderar cykel – grym konditionsträning med minimal skaderisk. Om man inte cyklar omkull förstås!

  • Andreas

   Det är bara det att jag tycker cykelhjälm är så fult. Men det är ju ett måste nu när man blivit gammal och klok.

 2. Svängbälg

  Cyklar du bara jävligt fort så hinner ingen se hjälmen

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑