Fyllde som bekant 31 år igår och som en av presenterna fick jag en slant av min käraste att handla vad jag ville för. Men jag fick bara använda dom inne på Utebutiken här i Umeå.

Jag som aldrig köpt något liknande gick in i butiken ovetandes vad jag skulle handla, men så tänkte jag på min inköpslista och att detta var ett gyllene tillfälle att börja pricka av den. Men ändå köpa något som jag kommer ha lite användning av.

Ut kom jag med 2 par strumpor från Icebreaker. Ett par låga och ett par höga. Samt envattenflaska från Nathan.

Så där. Två saker att pricka av!

Foten känns mycket bättre, lite stel i början man går jag bara lite med den så släpper det. Lite ont gör det men det ska jag väl klara av. Nästa vecka ska jag försöka komma igång igen. Och nu ska även kosten följa med.

På återseende.