#life

Soffläge

Lite seg med uppdateringar av bloggen. Ber om ursäkt för det.

Igår morse när jag gick från jobbet efter ett nattpass lyckades jag halka till med högerbenet, vika in vänster ben på något egendomligt sätt under mig och sätta mig på foten. Trött och med smärta som inte går att beskriva försöker jag ta mig upp på fötter igen för att inte missa bussen. Efter mycket möda tar jag mig upp och sakta men säkert tar jag mig närmare bussen. Tankarna far omkring. Pallar jag detta eller ska jag ringa taxi och åka på akuten.
Samlar kraft och tar mig tillslut till busstationen precis lagom tills att bussen dyker upp. Väl hemma däckar jag i sängen bredvid Pia men vaknar efter 3 timmar och går på toaletten. När jag kommer tillbaka får jag inte ordning på foten, smärtan ger sig inte. Så Pia går ut med Trulls medans jag mödosamt klär på mig och sen åker vi in på akuten.
Kommer in 13:00, 5 timmar senare har jag åkt rullstol för första gången i mitt liv och är stolt ägare till ett par kryckor.

Domen då?

Klarade mig utan benbrott men däremot en rejäl stukning. Dom såg inget på röntgenplåtarna, men dom sa att en ev. spricka är lättare att se efter en vecka. Så nu är det bara att hoppas att foten blir bättre och att det inte är någon spricka.

Blev beordrad att hålla foten högt och inte belasta den för mycket.

På återseende 🙂

3 kommentarer

 1. Svängbäng Älg

  Heal up rdny!

 2. Anna

  Hur är det m foten nurå?

  • Andreas

   Jo tack. Nog är det bättre. Fortfarande känslig mot att vricka till den. Och så är den stel. Men det tar sig.

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑