#life

Hälsoprofilbedömning

Jaha, då var man hemma efter en enklare tur med stavarna. 30 minuter blev det och 2.52km. Kängorna kändes inte alls sköna idag. Kan ha varit att jag stoppade in byxorna lite för knöligt i strumporna. Hoppas det är så. Sen kanske det inte är optimalt att motionera så i dom. Men det är bra grepp i dom när man hamnar på snö och is. Det är nog dags snart att köpa sig ett par bra sommarskor. Några tips? För motion och längre dagspromenader på asfalt/grusväg.

Igår var det då dags för Hälsoprofilbedömningen och jag tycker det gick ganska bra. Ska bli riktigt spännande att följa upp det om 6 månader.

Hon som gjorde bedömningen trodde jag skulle få en grym kondition när jag väl börjar bygga upp den. Hon grundade det på att jag tyckte cyklingen var jobbigare än vad min puls tyckte. Låg på 116 i arbetspuls och 66 i vilopuls.

Mer siffor: Mitt skelett väger 14,.2 kg och min fettfria kroppsvikt är 71 kg. Min vänstra handled är 5,9 cm och min högra är 6,1 cm. Båda mina knäleder är 10,5 cm. Min beräknade undre viktgräns är 78 kg och min övre viktgräns är 92,3 kg. Blodtryckt var 132/90. Beräknad syreupptagning, 4,6 eller 4,4. Förstår inte riktigt dom siffrorna. Och jag är 30 år.

Så, nu en lunchmacka och sen dusch.

2 kommentarer

  1. Sven eng be svängbälg

    1: http://www.gaochlopkliniken.com/ <- finns i Umeå, där hittar du garanterat det du söker!

    2: Hur gör man för att få en sån där hälsoundersökning egentligen?

    • Andreas

      Jag vet inte. Jag blev bara erbjuden att göra det genom kommunen.

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑