Idag fick jag nog. Har fortfarande lite ont i halsen och det kommer även lite snor emellanåt. Plus att jag nu även fått ont i käken. Vet inte om det är någon tand som jävlas med mig eller vad det är. Jag minns att jag hade något liknande för ett par år sedan, men då gick det över efter ett par dagars tuggande av Alvedon och Ipren. Jag hoppas på något liknande denna gång.

Men som sagt, idag fick jag nog av att inte röra på mig. Så jag började med en 50-60 minuters promenad med Trulls och avslutade med ett 30 minuters aktivt pass med Wii Fit. En sak som jag har upptäckt med Wii Fit nu när man kommit upp några nivåer är att man bränner på bra. Under dessa 30 minuterar brände jag, enligt Wii Fit, nästan 300 kalorier, och under mitt pass så låste jag upp nya nivåer så nästa pass borde det bli mer.

Jag är helt övertygad om att Wii Fit är en väldigt bra aktivitet för att gå ner i vikt om man bara sköter maten också. Men det är nog bäst att ha det som ett komplement till de övriga sakerna jag gör och kommer att göra. T.ex. kommer jag att ta upp golfen i sommar.

Nog om det. Nu kom precis vår parabolinstallatör, så jag ska assistera honom ett tag.

På återseende.