Har känt några dagar att det är något knas med kroppen, och igår kväll fick jag besked. Förkylning!

Eftersom jag har känt att det varit någon knas så har jag tagit det ganska lugnt och försökt äta mindre portioner. Håller även på att byta från lössnus till portionssnus. Mest för att det blir 250-300:- billigare per stock.

Men igår kände jag att jag måste göra något, så jag tog med mig Trulls ut. Gick rakt ut från altanen och ut i djupsnön. Snön gick upp till höften på mig. Jag pallade i 5 minuter, sen tog det stopp. Jävlar så jobbigt det var. När jag är frisk så ska jag göra ett nytt försök. Finns rätt mycket obruten mark här utanför.

I dagarna så har vi gjort klart ett av våra rum, Datorrummet. Hängt upp TVn och beställt Canal Digital med parabol. Det blev 100:- dyrare än om man skulle ha kabel tv via Umeå Energi. Så det var det värt. Det som saknas i datorrummet nu är lite hyllor samt något nytt litet ljudsystem som jag kan använda för musiken. Annars är målning och möblering klar.