#life

Epic gear!

Ja, det Ă€r nog inte bara i World of Warcraft som gear har betydelse 🙂

Har suttit och kollat igenom en packningslista jag fick frĂ„n pathfindertravels.se och det Ă€r inte lite saker jag bör införskaffa. Nu kanske det verkar lite överambiöst att jag kollar packningslistor redan, min resa till Himalaya lĂ€r ju inte intrĂ€ffa pĂ„ ett par Ă„r. Men det Ă€r rĂ€tt dyra saker att införskaffa sĂ„ det kan vara bra att handla lite eftersom 🙂

Enkla saker som sovsÀck som ska ge komfort vid -15 grader, tÀlt, skor och ytterklÀder lÀr ju inte vara nÄgon konst. Men sen ska man hitta understÀll som man trivs med, understÀll Àr för övrigt nÄgot utav det vÀrsta som finns. Det klibbar och klistrar sig Àckligt mot kroppen. Lite klaustrofobi dÀr. Men samtidigt, nÀr man vÀl Àr pÄklÀdd och ute sÄ Àr man ÀndÄ bra glad att man har det pÄ sig. Men dÀr vill jag nog forska lite.

Det Àr en massa smÄsaker som dom rekommenderar en, men samtidigt sÄ Àr det ju Àven saker som kan vara bra att ha om man bara Àr t,ex ute pÄ en tur över dagen. Inte vill jag frysa dÄ heller, och nog vill jag gÄ bekvÀmt ocksÄ. Eller varför inte nÀr man fjÀllvandrar.

Ja, nog kommer jag ha nytta av de saker jag behöver införskaffa.

Men samtidigt, klĂ€der bör jag nog vĂ€nta med ett tag, tills jag kommer i nĂ„got 🙂

2 kommentarer

  1. SvÀngböld

    Care to uppa listan pÄ bloggen dear?

  2. Andreas

    Yes my lord

Kommentera

© 2021 LIFE OF RDNY

Tema av Anders NorenUpp ↑