RDNY Media Group!

Introducerar bloggen för RDNY Media Group

Det här är RDNY Media Group!

I denna blogg kommer ni att få följa med mig på min resa att starta och sedan driva mitt egna företag. RDNY Media Group. Detta är första steget. Att ”malla upp” själva hemsidan som sedan kommer att hamna på rdnymediagroup.se. Kanske lite lång adress men den får funka.

Varför RDNY Media Group?

Jag är ju själv i detta företaget, så varför GROUP?

Just den biten är en flört till en av mina absoluta favoritserier. Entourage. Där en av huvudrollskaraktärerna, Eric Murphy, startar en egen agentfirma och kallar den för The Murphy Group, trots att det bara är han i firman.

Gällande RDNY så kan ni så småningom läsa mer om det på sidan Om mig.

Varför en blogg kanske ni undrar?

Detta är rusktigt spännande. Att starta ett eget företag och sen driva detta företaget. Det vill jag väldigt gärna dokumentera på mitt sätt, vilket är genom att blogga. Och kanske även filmer.

Det är helt enkelt för framtiden, då jag sitter med ett stort världsimperium och vill blicka tillbaka hur allt startade 🙂

//Andreas Pålsson