Så har man duschat av sig efter veckans första pass. Kapade min gamla tid med 2 minuter. Men då var jag tvungen att pausa efter första rundan pga ett toalettbesök då blomkålsmoset ville ut, så pulsen gick ner och svettningarna avtog något. Jag la på 1 minut på min sluttid, 18:15. På Onsdag räknar jag med att ligga på runt 18 minuter men då utan toalettbesök.

Imorgon är det Pias tur att träna så då tar jag med mig dogge ut på en runda istället. Snön har ju kommit så han borde nog gilla det. Han gillar ju i och för sig att vara ute vare sig det stormar, spöregnar eller snöar ute. Fast vem gör egentligen inte det?

Just det. Det kom lite snö i går natt. Den har legat kvar under dagen och förhoppningsvis så får den ligga kvar nu, det enda som kan förhindra det är regn, och det har vi väl fått nog av denna vinter?

Avslutar dagens andra inlägg med några bilder på den snart 5 månader gamla dottern. Ella-My.